Over mij

Even een voorstelrondje.

Mijn naam is dus Stefanie van Leeuwen- de Koeijer, geboren en getogen in het Zeeuws-Vlaamse Terneuzen. In 2009 kreeg ik een relatie en zijn we inmiddels op 3 mei 2024 getrouwd. In 2011 verhuisde ik naar het vissersdorpje Yerseke, waar ik nog steeds met heel veel plezier woon en nooit meer weg wil!

We kregen in 2014 een dochter en toen begonnen de foto’s te komen. Want je wilt natuurlijk alles vastleggen van je kindje. 

In 2017 kreeg ik de oude camera van mijn vader en begon met foto’s te maken van mijn familie en vrienden. Dat beviel goed, want ik kreeg steeds meer de vraag of ik foto’s wilde maken. Toen dacht ik, hier moet ik wat mee doen!! Dit is zo leuk!

In 2018 kocht ik mijn eerste Canon camera, een instapmodel. Daar heb ik echt hele leuke fotoshoots mee mogen maken, maar dat is nu is het mijn back-up camera geworden.

In 2020 heb ik mij ingeschreven bij de KvK en was ik dus officieel ondernemer!

Ik ben me meer gaan specialiseren in lifestyle shoots, zoals newborn en gezinsfotografie. Maar de zwangere mama’s vind ik ook nog steeds een mooie wonder om vast te leggen.

Bruiloften vastleggen bied ik ook zeker aan. Ik kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en we bekijken dan wat ik jullie aan kan bieden in een mooi pakket.

Tevens heb ik sinds 1 juni 2024 branding shoots in mijn aanbod. Omdat iedereen tegenwoordig wil weten welk gezicht er schuil gaat achter die onderneming, heb ik dat aan mijn aanbod toegevoegd. Super tof om die ondernemers te leren kennen en op de foto te mogen zetten.

 

Contact

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek klik hieronder op de link